27
דצמ
2012

פינת המתכונים של החתן והשף שחף חן – סלט קינואה מתובל

תגובה :כבוי

פינת המתכונים של החתן השף: שחף חן

סלט קינואה מתובל

חומרים:
2
כוסות קינואה חומה
כפית מלח

שקית פטרוזיליה גוש קטיף קצוצה
3
סלקים6 סלרי (ללא העלים)
50
ג’ אוכמניות
50
ג’ אגוזי בונדוק
לימון שלם סחוט
כפית מלח
כפית פלפל
3
כפות שמן זית
4
כפות דבש/ רכז רימונים

אופן הכנה:
מבשלים את הסלקים למשך כ– 3 שעות על אש נמוכהבתוספת חומץ וסוכר בזמן הבישול.
ובמקביל שמים בסיר 4 כוסות מים קרים ומוסיפים את הקינואה ומבשלים על אש נמוכה בערך כ– 20 דקות עד שהקינואה מתנפחת וכל המים נספגים.
לאחר שהקינואה והסלקים מוכניםחותכים את הסלקים ואת הסלרי לקוביות קטנות ומוסיפים לקינואה המבושלת ומוסיפים את התיבול שאר המצרכים לתיבול https://indiaviagra.net/kamagra-india/. *כמובן שתמד ניתן לשפר ולהוסיף לפי הטעם האישי.


אודות המחבר