27
דצמ
2012

פינת המתכונים של החתן והשף שחף חן – עוגיות שוקולד צ’יפס

תגובה :כבוי

פינת המתכונים של החתן השף: שחף חן

עוגיות שוקולד צ’יפס

מתכון:

200 גחמאה/ מחמאה ממוסת בטמפ’ החדר (על מנת להכין פרווה

3/4 כוס סכר לבן
3/4
כוס סוכר חום דחוק 
2
ביצים
כפית תמצית וניל
כפית מלח
כפית אבקת סודה לשתיה
2
כוסות קמח
2
כוסות שוקולד צ’יפס/ כוס שוקולד שוקולד וניל

אופן ההכנה:
מחמים את התנור ל– 160 מעלות, ומערביים בקערה את הקמח, סודה לשתייה והמלח.
ובקערה נפרדת מוסיפית את החמאה, תמצית וניל ושני סוגי הסוכר, לאחר מכן מוסיפים את הביצה עד שהיא תבערבבת לגמרי בבלילה, ולאחר מכן מוסיפים את הביתה השנייה.
שופכים את התערובת לתוך קערת הקמח ומוסיפים את השוקולד צ’יםס.
יוצרים עוגיות בעזרת כוס מדידה מעוגלת של ¼ כוס או ע”י כף של גלידה.
מכניסים לתנור למשך כ– 8-10 דקות על נייר פרגמנט, ומוציאים אותך כאשר הן עודן רטובות מעט, אך אל דאגה, משאירים את העוגיות בחוץ לייבוש למשך כ– 5-10 דקות ואוכלים בהנאה 🙂


אודות המחבר