27
דצמ
2012

פינת המתכונים של החתן והשף שחף חן – קורדון בלו

תגובה :כבוי

פינת המתכונים של החתן השף: שחף חן

קורדון בלו
חזה עוף ממולא בחזה אווז מעושן עם מחמאת שום שמיר וחרדל דיז’ון

חומרים:
4
חזות עוף

100
ג’ חזה ווז מעושן
100
ג’ מחמאה מומסת
שקית שמיר גוש קטיף
2
כפות חרדל דיז’ון
כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח

אופן ההכנה:
חיוצרים כיס בחזה עוף בעזרת סכין פירוק, ממיסים את המחמאה במחבת ומטגנים נ=מעט את החזה אווז מעושן.לאחר מכן מוסיפים את התיבול והשמיר ולבסוף אחרי שהורדנו מהאש מוסיפים את החרדל דיז’ון.
ממלאים את החזה עוף ומעתה עומדות בפני המבשל/ת 2 אפשרויות:
*
לצפות את החזה בקמח, ביצה ופירורי לחם ומטגנים.
*
מחממים תנור ל– 180 מעלות ומכניסים את החזות עוף ומעליהם סומק, שמן זית פטרוזיליה יבשה מלח גס, ופלפל שחור למשך כ– 30 דקות.

אודות המחבר