27
דצמ
2012

פינת המתכונים של החתן והשף שחף חן – דג מטוגן על מצע סלט

תגובה :כבוי

פינת המתכונים של החתן השף: שחף חן

דג מטוגן על מצע סלט

מרכיבים:

500 ג' דג סול/ בקלה/ נסיכת הנילוסחתוך לנתחים
3
כפות מיונז
1
ביצה
1/2
כוס מי סודה לשתיה
1/1/2
כוסות קמח תופח
שצן לטיגון
1
גזרחתוך לרבעים
כפית פפריקה מתודה
כפית כורכום
כפית מלח
כפית פלפל שחור טחון.

לסלט
3
מלפפונים לרצועות דקות
10
צנוניות חתוכות
½
ראש חסה חתוך לרבעים
1/2
פלפל צ'ילי חריףחתוך לרצועות (ללא הגרעינים)
כפית מלח
50
מ"ל שמן זית
50
מ"ל מיץ לימון
צרור עגבניות שריחתוכות לרבעים


אופן ההכנה:
מערבבים את המיונז, הביצה הקמח, הסודה לשתייה והתבלינים עד ליצירת בלילה.
מצ]ים את הדגים בבלילה ומטגנים בשמן עמוק, מעבירים לנייר סופג.
מכינים את הסלט ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון ומלח ומגישים את הדג על המצע של הסלט, ואוכלים בתיאבון!

 


אודות המחבר