27
דצמ
2012

פינת המתכונים של החתן והשף שחף חן – סלמון מושלם לשבת

תגובה :כבוי

פינת המתכונים של החתן השף: שחף חן

סלמון מושלם לשבת

חומרים:
1 פילה סלמון שלם

3 כפות מיונז
3
כפות סוכר חום דמררה
3
כפות רוטב טריאקי
2
כפות רוטב סויה
1/1/2
כפיות מלח גם
עירית/ בצל ירוק חתוכים לעיגולים.
מיץ מלימון שלם.
½
כוס יין לבן.

אופן ההכנה:
מערבבים היטב בקערה את המיונז, סוכר חוםף טריאקי, סוים, מלח יין ולימון.
מניחים את הדג על תבנית האפייה ויוצקים את המרינדה על הדג, מכסים את הכול בנייר אפייה ומכניסים למקרר להשרייה למשך כשעה.
לאחר מכן מכניסים את התבנית לתנור שחומם ל– 180 מעלות למשך כ– 20 דקות, מסירים את הנייר אפייה ממעל, ומשאירים התנור לעוד 5 דקות בשביל הצבע.
מעטרים בבצל ירוק ממעל, ומגישים.

שיהיה בתאבון…

אודות המחבר